26. kolo
28.02.2010 15:00 CET
3 : 4
(3:2)

Reportáž

Janov třikrát vedl, nakonec s Bolognou prohrál 3:4

Vskutku neuvěřitelný zápas sledovali diváci v Janově, kde se povedl husarský kousek Bologně. Grifové sice třikrát vedli, ale nakonec odcházejí s pláčem, protože Bologna se ani jednou nevzdala a zejména díky Adailtonově hattricku vyhrála 3:4.

Zápas měl raketový start, Janov měl v úvodu sérii rohových kopů a už v osmé minutě se poprvé trefil Suazo. Viviano si sice ještě porazil s Dainelliho pokusem, ale na dorážející Hondurasana už neměl. Jenže radost domácích netrvala dlouho, za tři minuty srovnal rovněž po rohovém kopu Busce. A situace to byla hodně podobná, Amelia sice dokázal míč dostat z brankové čáry pryč, ale pouze k Buscemu, jenž se nemýlil.

Uběhlo jen sedm minut a fanoušci Grifů opět jásali radostí. Rodrigo Palacio se z levé strany vrhl do pokutového území, kde byl sice zastaven Lannou, ale nakonec se vše pro Janov v dobré obrátilo, když Lanna při zákroku nechtěně přihrál Scullimu a ten zavěsil. Ale ani tentokrát stav příliš dlouho nevydržel, ve 28. minutě doplatili domácí na chybu zkušeného Dainelliho a jen smutně přihlíželi, jak Adailton srovnává na 2:2.

Ve 35. minutě se mohl Janov v těžkém dešti opět ujmout vedení, ale tentokrát už tak úspěšný nebyl. Viviano míč opět pouze vyrazil před sebe, ale Palacio zblízka neuvěřitelně minul. Gól ale nakonec stejně přišel o chvilku později. Středem pronikal Suazo, narazil si s Rossim a přesně zakončil.

Druhá půle již nebyla zdaleka tak atraktivní jako ta prvá, nicméně o branky opět nebyla nouze. Už po jedenácti minutách srovnal přesnou ranou Brazilec Adailton a když vše pomalu směřovalo k remíze, zařídil Bologně deset minut před koncem vítězství. Po rychlém protiútoku upadl ve vápně, sudí Damato nařídil pokutový kop, který sám Adailton proměnil, připsal si hattrick a Janovu nadělil hodně nepříjemný dárek.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele