3. kolo
13.09.2009 15:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Atalanta BC - UC Sampdoria 0:1

Sampdoria Janov zvítězila na půdě Atalanty 1:0 a je nadále stoprocentní. Hosté rozhodne nebyli lepším týmem, nicméně i o deseti dokázali vstřelit kýženou branku. Výhru zařídila souhra dvojice Cassano-Mannini.

První šanci měla Atalanta, v pokutovém území zakončoval technickou střelou Padoin, branku ale netrefil, obdobně si vedl i Giampaolo Bellini, ten ale střílel z poměrně větší vzdálenosti. Domácího brankáře prověřila nejvíce povedená rána Tissoneho, Consigli tento pokus jentak, tak vyškrábl na rohový kop. Atalanta útočila dál a dokonce vstřelila branku, Acquafresca byl však v ofsajdovém postavení. V 52. minutě obdržel Tissone červenou kartu a hostující Sampdoria musela dohrávat o desíti.

Pro Atalantu záhl přišel krutý trest, Cassano prokličkoval obranou domácích a předložil skvělý pas na Manniniho, který s klidem poslal Sampdorii do vedení. Celá akce připomínala branku Daniela Pudila proti Slovensku. Atalanta se s výsledkem rozhodně nechtěla smířit, ale měla smůlu v dobré příležitosti trefila pouze tyčku hostující branky, a to hned dvakrát. Při ráně Doniho pak zasahoval skvělý Castellazzi. Atalanta musela litovat neproměněných šancí, minimálně bod si za svojí hru zasloužila.

Autor: Ondřej Linhart / football-italia.net

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3-0

Reagovat
smazaný uživatel

1x a bude over

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 SAMPDORIA

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele