27. kolo
08.03.2009 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

US Lecce - Reggina Calcio 0:0

Utkání předposledního s posledním dopadlo dle předpokladů. Lecce i Reggina si rozdělily po bodu po bezbrankové remíze. Nicméně hostující útočník Bernardo Corradi se musí ještě teď zlobit za neuznanou spornou branku.

Kontroverzní situace přišla již po dvaceti minutách hry. Bernardo Corradi přehodil brankáře Rosatiho, ale v poslední chvíli odkopl míč akrobaticky Schiavi. Nicméně nebylo jasné, zda míč již byl za brankovou čárou či ne. Sudí sice branku neuznal, ale některé záběry odhalily, že se pravděpodobně jednalo o regulérní branku. Hosté měli ze hry více. Corradi připravil dobrou pozici pro Barillu, ale tentokráte byl Rosati připraven.

Hned z počátku druhé poloviny měli hosté na kopačkách vedoucí branku. Franco Brienza oklamal ofsajdovou past a řítil se sám na brankáře. Rosatiho sice přehodil, ale jeho lob mířil i centimetry nad břevno domácí branky. Práci měl i Puggioni. Se střelami Munariho a Tiribocchiho si ale poradil, stejně jako Rosati s pokusem Basty. A když nepřekonal domácího brankáře ani Corradi z velmi blízké vzdálenosti, mohly se oba celky spokojit s bodem.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip x2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele