25. kolo
22.02.2009 15:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Turín FC - Udinese Calcio 1:0

V Turíně slaví. Na Stadio Olimpico totiž dnes odpoledne zaznamenal FC Turín svoje první vítězství v roce 2009, porážku 0:1 si odváží Udinese. Šťastným střelcem se stal deset minut před koncem Paolo Hernan Dellafiore.

Udinese mělo v úvodu několik šancí, ale žádnou nevyužilo. Simone Pepe odrazil nevyzpytatelnou střelu Oboda vedle a proti Floro Floresovi vyběhl Sereni. Další střelu si připsal z trestného kopu Pepe, ale mířil nad branku. Na druhé straně musel vyrážet Gasbarroniho pokus Belardi.

Do druhého poločasu vystřádal Ventola Gasbarroniho a Turín pomalu začal zatlačovat soupeře na vlastní polovinu. Coriniho trestný kop ale Natali usměrnil těsně vedle tyče a proti Bianchimu vyběhl Belardi. Na druhé straně vystřídal Flora Florese Quagliarella a okamžitě se uvedl střelou, jenže nepřesnou. Belardi poté musel zasahovat proti pokusům Nataliho s Abatem, ale vedl si dobře. Deset minut před koncem ale nakonec kapituloval. Rosinův centr tečoval Stellone a na zadní tyči se již nemýlil Dellafiore. V poslední minutě se dožadoval penalty Quagliarella po kontaktu s Natalim, ale nebyl vyslyšen.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele