19. kolo
18.01.2009 20:30 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

SS Lazio - Juventus FC 1:1

Fotbalisté Juventusu Turín stáhli náskok vedoucího Interu Milán už na pouhé tři body, ovšem kdyby na půdě Lazia Řím vyhráli, jejich ztráta by byla už jen jednobodová. Domácí Biancocelesti vedli zásluhou Cristiana Ledesmy, za Starou dámu srovnával Olof Melberg.

První pozdrav na branku Alexe Manningera vyslal obránce Lichtensteiner, rakouský brankář ve službách Juventusu neměl se střelou žádné problémy. Nicméně ve 25. minutě zcela zaskočil Manningera povedeným přímým kopem Cristian Ledesma. Argentinský záložník přehodil vyběhnutého brankáře Juventusu a míč se navíc ještě odrazil od tyčky - 1:0. Zanedlouho mohlo být vedení Lazia výraznějšíí, Rocchiho střelu Manninger vyrazil před sebe a před dobíhajícím Panděvem zahrála obrana Juventusu na roh. Stará dáma nečekala na vyrovnání příliš dlouho, přesně po půlhodině hry zahrávali hosté rohový kop a přesný centr našel hlavu Olofa Melberga, jenž vyrovnal - 1:1. Do konce prvního poločasu se už nic výrazného nestalo.

Po změně stran zahájil Juventus nápor na branku Lazia. Mohammed Sissoko proběhl mezi obránci domácích a střelou nechal vyniknout brankáře Carriza. Ten se vyznamenal i po střele Marchionniho. O chvíli později se Amauri dožadoval pokutového kopu, ale rozhodčí ho správně neodpískal, následně se dostal míč k Nedvědovi, ale jeho nebezpečná rána byla zablokována. Lazio si ve druhé půli příliš šancí nevypracovalo, po jedné z nich Manninger pouze kontroloval pohledem Zarateho tvrdou ránu. Následujících dvacet minut se hra kouskovala všelijakými fauly, a až v 86. minutě měl na kopačce vedení Juventusu Nicola Legrottaglie, jeho střela však orazítkovala tyč domácí branky. Na druhé straně si oddychli i hostující fanoušci, když na Rocchiho pas střídající Foggia nedosáhl. Lazio si s Juventusem spravedlivě rozdělilo body za remízu 1:1.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1x

Reagovat
smazaný uživatel

forza S.S. Lazio

Reagovat
smazaný uživatel

Forza Juve!

Reagovat
smazaný uživatel

Verím, že to dáme, tak 0:2 alebo 1:3, FORZA JUVEEEEE

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele