9. kolo
29.10.2008 20:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Janov CFC - Cagliari Calcio 2:1

Janovské FC před domácím publikem zdolalo Cagliari 2:1. Hosté museli dohrávat utkání o desíti mužích v poli, jelikož se vykartoval Michele Fini, už předtím ale padly všechny tři branky. Janovští tak pokračují ve skvělé domácí bilanci.

Hned v první minutě si nepočínal dobře Diego Millito, jenž nevyužil zaváhání hostujícího Lopeze. Nicméně ani Cagliari svojí první šanci nevyužilo, přímý volný kop Michela Finiho překvapil brankáře Rubinha, ten jej zlikvidoval až s pomocí Giuseppe Biavy. Po pětadvaceti minutách se měnilo skóre poprvé, obrana Cagliari jen nečinně přihlížela zahrávanému rohu Giandomenica Mesta, míč se dostal až k řeckému internacionálovi Sokratisu Papastathopoulosovi, který jej z hranice pokutového území dopravil do sítě – 1:0. Nakonec se však ukázalo, že se jednalo o mírný ofsajd, ovšem branka platila.

Druhý poločas začal zákrokem Rubinha proti Finimu. I Marchetti řešil několik zapeklitých situací, příležitost Criscita ještě chytil, ovšem při šanci Motty už byl bezmocný. Tiago Motta dostal míč za záda Marchettiho po kvalitní práci Diega Millita – 2:0. S týmem Cagliari to v tu chvíli vypadalo zle. Naději vykřesali hosté v 66. minutě. Finiho dlouhý balón našel přesně Bianca, který jej střelou z první dopravil do sítě. Cagliari se začalo hnát dopředu, jenže vše pokazil do té doby dobře hrající Michel Fini, ten během sedmi minut obdržel dvě žluté karty a byl vyloučen. Cagliari se v deseti na vyrovnání už nezmohlo a nakonec prohrálo v Janově 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele