10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Turín FC 2:1

Udine se i po velké bitvě s Turínem udrželo v kontaktu s čelem Serie A a může být spokojeno. Domácí vedli už 2:0, ale Turínu se povedlo ještě zásluhou Ventoly zápas zdramatizovat. Udine už ale hostům nic víc nedovolilo a připsalo si tři body.

Na obou stranách byla vidět červená karta. Nejprve hráli domácí přesilovku, když byl na začátku druhého poločasu vyloučen Vailatti. Dlouho se ale nehrálo a deset mužů bylo i na druhé straně. V 57. minutě musel hřiště opustit také domácí Dossena.

Udine vstoupilo do utkání o něco lépe. Hlavní zásluhu na tom měl bývalý útočník Turína Quagliarella, který se chtěl proti svým někdejším spoluhráčům vytáhnout. Hned v 7. minutě mohl italský útočník skórovat, ale jeho střela byla nepřesná. Quagliarella byl ale odhodlán vstřelit branku. To se mu sice nakonec nepodařilo, ale hrál důležitou roli v úvodní brance domácích. Quagliarella poslal přesný pas na Flora Florese a ten se v zakončení nemýlil. Turín poté promarnil velkou šanci na vyrovnání, když z hranice pokutového území pálil Corini. Jeho střela ale neměla dostatečnou razanci, aby překonala gólmana Handanoviče. Další šanci na vyrovnaní měli hosté ve 39. minutě, Motta ale mířil vedle.

Na začátku druhého poločasu se nechal vyloučit Vailatti a domácím dal šanci na zvýšení náskoku. Ti toho skvěle využili a v 52. minutě zvyšoval na 2:0 Inler. Domácím potom ještě trochu zkomplikoval situaci svým vyloučením Dossena a následný gól Ventoly z 62. minuty dal hostům ještě malou naději. Udinese už ale nic víc nepovolilo a vyhrálo 2:1.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Přeji hostům, ale venku zatím nic moc. Maximálně urvou bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele