24. kolo
24.02.2008 15:00 CET
3 : 5
(2:2)

Reportáž

Janov v thrilleru přestřílel Udine, hattrickem se blýskl Borriello

Když Janov narazí na Udinese, má pomalu jisté tři body. Tedy pokud hraje Marco Borriello. Na podzim tohoto soupeře odstřelil hattrickem a stejným kouskem se prezentoval i dnes, čímž se podílel na překvapivém a divokém výsledku 3:5 z pohledu domácího Udinese.

Aktivitou zpočátku hýřil hlavně domácí Antonio Di Natale. Hned v prvních minutách měl šanci, jeho hlavička olízla tyč. Hosté hned odpověděli gólem. Už v deváté minutě napřáhl Julio Cesar Leon a parádní ranou zaskočil Handanoviče - 0:1. Udinese chtělo co nejdříve odpovědět, branka Di Nataleho neplatila pro ofsajd, Quagliarella pálil příliš vysoko. Druhá změna skóre tak přišla až ve 28. minutě. Obránce Santos ve vápně fauloval domácího Inlera a Di Natale se z penalty nemýlil - 1:1.

Odpovědět za Janov mohl Sculli, ale Handanovič si s jeho ranou poradil a domácí tak mohli jít ve 39. minutě do vedení. Bovo hloupě zahrál rukou ve vápně a Di Natale i druhou penaltu s přehledem proměnil - 2:1. Bylo to však naposled, a ne na dlouho, co si Udinese užívalo vedení. Do kabin se totiž šlo už za stavu 2:2, dvě minuty před přestávkou srovnal Giuseppe Sculli, byť byl pravděpodobně v ofsajdu.

První příležitost druhé půle měl Quagliarella, ale z gólu se opět radovali hosté. A gól to byl parádní. Marco Borriello zády k brance zpracoval centr, rychle se otočil a z voleje vyhnal pavouky z horního rohu Handanovičovy branky - 2:3.

Udinese sice ještě dokázalo jednou odpovědět, po centru Inlera se hlavou trefil Floro Flores a srovnal na 3:3, na druhé straně však řádil Marco Borriello. V 78. minutě domácí odvrátili roh jen k nohám ex-milánského střelce a ten trochu se štěstím propálil houšť nohou ve vápně - 3:4.

Ani to ještě nebyl konec. Blízko vyrovnání byl Di Natale, poslední slovo však měl znovu Borriello v 85. minutě. Odpoutal se od svého strážce, položil se do hlavičky a mezi nohama Handanoviče upravil na konečných 5:3 pro Janov. Hosté se tak posunuli na osmé místo v tabulce, Udinese zůstává šesté.

Autor: Petr Starý / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Co dodat

Reagovat
Kapřík

Tak Borriello dal už osmnáct gólů...docela se kluk zvednul...

Reagovat
smazaný uživatel

Nádhera !!! Nejen 3 body, ale také výsledek, k tomu nám hlavně pomohl střelec Marco Borriello ! Bravo ! A v tabulce se začínáme tlačit na rivaly ze Sampdrorie, jen aby nám to vydrželo !!! FC GENOA !!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele