26. kolo
02.03.2008 15:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Udinese Calcio - Atalanta Bergamo 2:0

Udinese rozhodlo o osudu utkání během tří minut, kdy se mu podařilo vstřelit dvě branky, na což již Atalanta nenašla odpověď a ze Stadia Friuli odjíždí poražena. Domácím se tak konečně podařilo prolomit černou sérii špatných výkonů.

Hra se rozjížděla velice pomalu a diváci se v první čtvrthodince nedočkali žádného vzrušení. Až v 18. minutě musel předvést skvělý zákrok hostující brankář Coppola, který jen tak tak vytáhl Lukovičovu hlavičku. Coppola podržel svůj tým i o chvilku později, když vytáhl Felipeho hlavičku. Domácí ale nepřestávali útočit, a také se jim to vyplatilo. Ve 29. minutě padla první branka. Na rohový kop si naběhl Quagliarella a jak jinak než hlavičkou zakončoval. Na třetí hlavičku už tentokrát Coppola nedosáhl. Udinese bylo na koni a s druhým gólem příliš neotálelo. O tři minuty později z rychlého protiútoku přesně zakončoval Di Natale.

Trenér hostů Del Neri se snažil udělat všechno proto, aby jeho svěřenci vyrovnali, ale ani střídajícím De Ascentisovi s Inzaghim se s nepříznivým skórem nepodařilo nic udělat. Jedinou příležitost hostů měli po dobré kombinaci Inzaghi s Floccarim, ale akci chyběla přesná koncovka. Ani domácí již nedokázali využít žádnou ze svých šancí a utkání skončilo 2:0.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele