16. kolo
16.12.2007 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Sampdoria Janov - ACF Fiorentina 2:2

Fiorentina, poslední soupeř Mladé Boleslavi v Poháru UEFA, veze ze hřiště Sampdorie Janov pouze bod za remízu 2:2. Fialky sice dokázaly nepříznivě vyvíjející se utkání otočit, ovšem konečnou podobu výsledku dal v průběhu druhého poločasu italský útočník Antonio Cassano. Za hosty se trefil Mutu a Donadel.

Po opatrném úvodu se prosadila jako první Sampdorie. Cassanův přímý kop dopravil za záda Lupatelliho domácí stoper Gastaldello. Janov mohl svoje vedení navýšit v 25. minutě, ale hlavička Christiana Maggia po centru Pieriho postrádala razanci. Tato nevyužitá příležitost se domácím fotbalistům vymstila v 39. minutě. Michele Pazienza přihrál na ideálně postaveného rumunského útočníka Mutua, kterému nedělalo sebemenší problém úspěšně zakončit. Tentýž hráč však mohl v první půli dokonce vstřelit i druhý gól. Střelou z přímého kopu ale trefil jen tyč.

Fiorentina dokázala využít svého tlaku v průběhu dvanácté minuty druhého dějství. Tým Tomáše Ujfalušiho poslal do vedení po pár chvílích na hřišti náhradník Donadel, který se trefil nádherně do rohu Castellazziho brány. Jenže vedení hostům moc dlouho nevydrželo. V 69. minutě si Jorgensena efektivně obešel Cassano a krásným lobem překonal Lupatelliho. Sampdorie dokonce sahala po vítězství a opět u toho byl dnešní hrdina Cassano. Jeho akce společně Belluccim však gólem neskončila.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele