23. kolo
17.02.2008 15:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Reggina Calcio - Udinese Calcio 1:3

Udinese konečně zabralo a na Stadio Oreste Granillo přestřílelo Regginu 3:1. Friuliani tak ztrácejí na pátý AC Milán již pouhé dva body, Rossoneri totiž klopýtli na půdě Parmy. Reggina se stále topí hluboko v sestupových vodách.

Svěřenci Pasquala Marina se ujali vedení hned po své první větší šanci. V osmé minutě nasměroval Gaetano D’Agostino svůj přímý kop na vzdálenou tyč, kde nehlídaný Simone Pepe z voleje pohodlně zakončil. O chvíli později Luka Vigiani nešetrně zfauloval Pepeho a z nařízeného přímého kopu Di Natale pořádně protáhl Andreu Campagnola. Brankář Regginy zneškodnil další nebezpečnou standardní situaci hostí, když stihl ještě zareagovat na teč Floro Florese.

Fotbalisté Udinese doslova dominovali a Andrea Campagnolo zažíval jeden perný moment za druhým. Nejprve skvěle zareagoval na nešťastný odkop svého spoluhráče Salvatoreho Aroniky, který skončil málem vlastním gólem, a poté mu pořádně vyprášil rukavice Gökhan Inler dělovkou z dálky. Reggina se krátce před přestávkou dostala do své první větší šance zásluhou defenzivní chyby hostí. Samir Handanovič však výborně vyběhl a zastavil Nicolu Amorusa.

V druhém poločase se hra vyrovnala a i Amaranto se dostávali více do útoku. Zhruba v 50. minutě dobře vychytal Handanovič Luku Vigianiho. Nicméně Friuliani navýšili své vedení. Gökhan Inler obešel Barretta a skvěle vyslal Antonia Di Nataleho, ten si z pravačky přehodil na levou a nedal gólmanovi hostí šanci. Za několik málo minut vsítila Reggina kontaktní gól. Francesco Modesto výborně obelstil svého strážce, nerozpakoval se a vymetl levou šibenici Handanovičovy svatyně. Reggině však branka nepomohla. V nastaveném čase totiž opět udeřil Di Natale. Všichni domácí fotbalisté byli nastěhováni před brankou Udinese, kapitán hostí tak šel jeden na jednoho a zkušeně zakončil.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele