25. kolo
27.02.2008 20:30 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Parma - Udinese Calcio 2:0

Parádní branka Cristiana Lucarelliho pomohla Parmě k vítězství nad Udinese 2:0 a zároveň nejspíše zachránila trenéra Di Carla, který by údajně mohl být při případné prohře odvolán. Naopak Udinese se po další porážce propadá tabulkou.

Utkání načala pohledná kombinace hostů, kterou vedli Pepe a Di Natale. Výsledná střela se ovšem pouze otřela o břevno. Na druhé straně byl za simulování potrestán žlutou kartu Lucarelli, ale toto rozhodnutí bylo až příliš přísné. Lucarelli si o chvilku později nevedl o moc lépe, když sice obešel Felipeho a šel sám na branku, ale na brankáři Chimentim ztroskotal. V další akci domácích měl opět prsty Lucarelli. Tentokrát vyslal směrem do pokutového území povedený centr, který našel Marigu. Ten ale míč poslal vysoko nad branku.

Ve druhém poločase se příliš šancí nezrodilo. Za zmínku snad stojí jen drzá Quagliarellova patička, která překvapila Bucciho. První branka přišla v 78. minutě a konečně světlý moment pro Lucarelliho. Volný přímý kop poslal do pokutového území Pisanu a Lucarelli fantastickými nůžkami prostřelil Chimentiho a poslal domácí do vedení. Parma poté mohla ještě navýšit vedení, ale Budan místo výhodnější střely raději nahrával. I Udinese zahrozilo, ale ani hlavička Flora Florese neskončila brankou. Konečný stav utkání určila až 87. minuta, kdy proměnil penaltu Cigarini a pojistil pro Parmu tři body.

Autor: Ondřej Holzman / channel4.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Oba soupeři se přímo podílely na divokých výsledcích z minulého kola. Vysoké skóre se už opakovat ale nebudou. FC Parma potřebuje body jako sůl, stále se jim nedaří vymanit ze sestupových starostí. Udine právě minulý zápas ztratilo a mohlo by se to stát i nyní. Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip - 1

Reagovat
smazaný uživatel

Parma příjemně překvapila. Už to s nima vypadá líp, v pořadí poskočily z 18. na 14. místo. To je slušný skok, jen to udržet, ale bodové rozdíly jsou minimální, takže to za týden může být zase jinak. Ale přeji jim, aby to dopadlo všechno dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele