7. kolo
07.10.2007 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Cagliari Calcio 2:0

FC Janov potvrdil vynikající formu, zvítězil potřetí v řadě a posunul se již na pátou příčku ligové tabulky. Cagliari naopak zůstává ve druhé polovině ligového pelotonu.

Nováček nejvyšší soutěže má zatím velkou oporu v Marcu Borriellovi. Bývalý útočník AC Milán dal již čtyři branky a o pátý zářez na pažbu se pokoušel i v úvodu tohoto zápasu. Jeho první pokus až k Fortinovi nedoputoval, po rohovém kopu pak kanonýr janovského klubu hlavičkoval pouze do boční sítě.

Cagliari se v první půli skoro nedostalo z vlastní poloviny, a tak se dalo čekat, že trenér hostí Marco Giampaolo udělá v kabině asi pořádné dusno. Janov ovšem nepolevoval v tlaku, a tak nebylo překvapením, že v 56. minutě Marco Borriello otevřel skóre. Do souboje s přesilou pustil Leon, míč se dostal k Borriellovi, který si pravačkou přizdvihl míč a levačkou ho nádherně poslal do sítě - 1:0.

Krátce po gólu přišel na hřiště Marco di Vaio a nakopl domácí k ještě většímu útočnému snažení. Fortin měl hodně práce s trestným kopem Leona, ve výhodné pozici pak pálil mimo Di Vaio. Holohlavý útočník se ale nakonec přece jenom dočkal. V 73. minutě ho přesným centrem našel Konko a Di Vaio konečně protrhl své střelecké trápení - 2:0.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Genoa do toho !!! Zatím to jde dobře, myslím že s Cagliari to bude minimálně bod.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele