10. kolo
31.10.2007 20:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Città di Palermo - Parma FC 1:1

Dlouho to vypadalo, že Parma poprvé zvítězí na hřišti soupeře. Palermo ale plány hostů zmařilo těsně před koncem, kdy Amauri proměnil pokutový kop.

Hosté skórovali už ve třetí minutě. Morroneho gól byl pro domácí Palermo trochu překvapivý, a tak se z toho dlouho oklepávalo. Když už to vypadalo, že Parma vyhraje na hřišti soupeře poprvé od 21. dubna, tak přišel pokutový kop a Amauri se v 87. minutě nemýlil. Přestože byla Parma lepší, tak si ze stadionu Renza Barbery odvezla jenom bod.

Domácí vstupovali do zápasu s vyšším sebevědomím, jelikož v minulém kole uhráli bezbrankovou remízu s vedoucím Interem Milán. Proti Parmě se ale domácí trápili a hlavně střelecká mizérie byla evidentní. Hostům zkomplikoval situaci těsně před výkopem brankář Bucci, který si přivodil zranění a musel ho tak nahradit Nicola Pavarini. Parma si nemohla přát lepší vstup do utkání. Hned ve třetí minutě totiž prostřelil gólmana Fontanu Morrone. Domácí byli brankou velice zaskočeni a jediná odpověď, na kterou se zmohli, byla Miccoliho hlavička směřující vysoko nad branku. Ve 25. minutě mohla Parma navýšit skóre, ale Dessena nedal. Amauti sice mohl ještě do poločasu vyrovnat, ale nevyužil ani jednu ze svých šancí.

Parma ve druhém poločase pokračovala v kontrolování hry. Hosté se dostali do několika slibných příležitostí, ale žádná z šancí se nepovedla natolik, aby skončila v domácí brance. Palermu ale nakonec nebylo souzeno prohrát, a tak po faulu na Amauriho rozhodčí ukázal na penaltový puntík. Domácí útočník se nemýlil, a tak utkání skončilo remízou. Výsledek byl pro Parmu pouze malou útěchou, protože z deseti zápasů dokázali hráči vytěžit pouze tolik bodů, které stačí na 15. místo tabulky, dva body nad sestupovými vodami.

Autor: Ondřej Holzman

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Bude překvapení. Bude remíza 1:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele