27. kolo
09.03.2008 15:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

Calcio Catania - Cagliari Calcio 2:1

V záchranářském duelu porazila domácí Catania poslední Cagliari. Hosté v utkání vedli zásluhou Daniela Contiho, ovšem o třech bodech rozhodl velkolepý obrat z konce prvního a začátku druhého poločasu.

Oba týmy se před tímto zápasem nacházely ve složité situaci. Cagliari vítězstvím nad FC Janov doslova uteklo hrobníkovi z lopaty, hosté totiž byli po tříbodovém odečtu s pouhými patnácti body poslední. Jenže svěřenci trenéra Davida Ballardiniho zabojovali a zůstávají tak ve hře o záchranu v Serii A. Domácím chyběli Taka Moritimo a Mark Edusei. Do sestavy se ale navrátili David Baiocco a Giuseppe Colucchi. Hosté měli výhodu takřka kompletního týmu.

Na stadionu Angela Massimina padla první branka ve 22. minutě, brankáře Albana Bizarriho překonal záložník Daniele Conti. Těsně před odchodem do šaten se prosadili také domácí, Cristian Silvestri stanovil skóre prvního poločasu na 1:1. Utkání rozhodl úvod druhého poločasu. Hostující obránce Michele Canini si vstřelil nešťastný gól a Catania vedla. Do konce zápasu se Cagliari snažilo alespoň vyrovnat, jenže mu nebylo přáno. Cagliari tak zůstává nadále poslední a nesestupové pozice se začínají vzdalovat. Catania se po výhře dostala na patnácté místo tabulky, jenže o klidu nemůže být ani řeč. Do konce zbývá ještě jedenáct kol a před oběma týmy stojí velký kus práce.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele