29. kolo
19.03.2008 20:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Calcio Catania - AC Siena 0:0

Domácí Catania si připsala pouze bod za bezbrankovou remízu se Sienou a nadále tak zůstává ve špatné situaci. Siena zůstala i přes zisk jednoho bodu na třináctém místě tabulky a ani ona ještě nemá v boji o záchranu vyhráno.

Catania byla před utkání ve složité situaci. Z devíti utkání vytěžili svěřenci Silvia Baldiniho pouze sedm bodů a neustále se přibližují k sestupu. Sieně se v posledních utkání dařilo, alespoň do minulého kola, než prohrála ostudně 0:4 s Regginou. Tento výsledek chtěli hosté napravit a pokusit se nad Catanií zvítězit.

Diváci od úvodního hvizdu neviděli nikterak zázračný fotbal. Šancí bylo na obou stranách velice poskromnu. Největší příležitost prvního poločasu měl domácí útočník Giuseppe Colucci, jenže ztroskotal na brankáři Sieny Alexu Manningerovi. Na druhé straně musel brankář Ciro Polito řešit jedinou vážnější šanci z přímého kopu, který zahrával Galloppa. V prvním dějství se toho tedy moc nestalo.

Jenže kdo čekal, že druhý poločas bude lepší, ten se zmýlil. Hrál se velice opatrný fotbal z obou stran, nicméně nakonec mohli zvítězit hosté, když se do dvou velice slibných příležitostí propracovali Massimo Maccarone a Tomas Locatelli, jenže ani jeden z nich branku nevstřelil. V závěru pak ještě ohrozil branku Houssine Kharka, ale ani jemu nebylo přáno. Utkání, ve kterém dominovala taktika a defenzíva, skončilo 0:0.

Autor: Ondřej Linhart / channel4.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Catania vyhra 1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele