25. kolo
27.02.2008 20:30 CET
4 : 1
(3:1)

Reportáž

Atalanta Bergamo - Sampdoria Janov 4:1

Na stadiónu Azzurri D’Italia v Bergamu byla k vidění pětigólová přestřelka. Domácí Atalanta přejela Sampdorii Janov 4:1. Na pozicích obou týmů se však nic nemění. Atalanta setrvává devátá, Doria je na sedmém místě.

Tým z přístavního města začal lépe a již ve třetí minutě poslal Sampdorii do vedení Sergio Volpi. Zenoni centroval do vápna, Capelli odkopl míč pouze k Volpimu, který poslal míč rovnou do pravé šibenice. Již po deseti minutách se dočkali domácí vyrovnání. Kapitán "La Dea" Cristiano Doni si naskočil na centr od Antonia Langelly a bez problémů prostřelil Castellazziho.

Zhruba po hodině hry se Doni radoval znovu. Castellazzi vyrazil prudkou střelu Manfrediniho jen k Donimu, jenž měl do odkryté brány snadnou úlohu. Byla to desátá branka hráče Atalanty v této sezóně. O pět minut později se rozjásali ochozy na Azzurri D’Italia potřetí, tentokráte to měl na svědomí Sergio Floccari. Langella založil klasický protiútok, narazil si s Donim a odcentroval Floccariho, který nikým neatakován hlavou zvýšil na 3:1.

Sampdoria kapitulovala a její obrana připomínala dálnici, kudy mohl každý projet. Zhruba deset minut po přestávce Guarente našel z přímého kopu opět nehlídaného Capelliho, jenž odsoudil Blucerchiati z debaklu. Ke konci utkání mohl Stefano Lucchini alespoň snížit na 2:4, avšak v bezprostřední blízkosti brány totálně selhal v koncovce.

Autor: Pavel Bartl / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele