5. kolo
26.09.2007 20:30 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

AS Řím veze z Fiorentiny bod

Fiorentina neprolomila prokletí a znovu nedokázala porazit AS Řím. Giallorossi s Violou naposledy prohráli v dubnu roku 2001, tentokráte si domů odvážejí bod za remízu 2:2.

Utkání nabídlo strhující podívanou a čtyři branky. Po úvodních pokusech Liveraniho, Manciniho a Ujfalušiho se ve 13. minutě trefil Vučinič, radost mu ovšem zkazil zdvižený praporek v ruce pomezního rozhodčího. O šest minut později už hosté šli do vedení. Cicinhovu přihrávku pustil Taddei chytře na Manciniho a ten z hranice pokutového území chytře přeloboval Freye - 0:1.

Radost hostujícím hráčům a fanouškům vydržela pouhých pět minut. Ve 24. minutě se Doni po rohovém kopu nedohodl s hlavičkujícím De Rossim a míč proletěl až ke Gamberinimu, který se trefil přesně do šibenice - 1:1.

Následující minuty se nesly ve znamení soubojů Doniho s Mutuem. V tom prvním střílel rumunský útočník po rohovém kopu z ideální pozice těsně mimo. Jeho další dva pokusy hlavou pak brazilský brankář zlikvidoval sám a především při tom prvním měl plné ruce práce. Fiorentina tlačila, branku ale nedala a nakonec to byla ona, kdo musel znovu dotahovat jednobrankové manko. Ve 37. minutě se míč po rychlé akci Vučiniče s Aquilanim dostal ke Giulymu a ten bez přípravy propálil Freye - 1:2.

Po změně stran se do role hlavního hrdiny pasoval Sebastian Frey. Právě jemu mohli spoluhráči děkovat za to, že se jim nakonec podařilo vyrovnat. V 79. minutě si Vieri v pokutovém území mazácky počkal na faul Ferrariho a Mutu si s nařízenou penaltou bez problémů poradil - 2:2.

Hosté měli ve druhé půli navrch, jejich šance se však rozbíjely o Freye. Ten vytáhl fantastické zákroky proti dalekonosným ranám Pizarra a De Rossiho, zblízka pak nepochodil ani Giuly.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*bary72

Jasná 0 !!!!

Reagovat
smazaný uživatel

snad to AS dá, ikdyž bez Tottiho to bude těžký. Ale myslim 0:1 (De Rossi pen.)

Reagovat
Slejdy

uz sem psal dobry bod,mohlo se to udrzet..trochu se mi znelibil Mutu jak tam ke konci kdyz jeste prohravali chodil tema loktama

Reagovat
M11

mazany prvni polocas...

Reagovat
smazaný uživatel

tak dobrá plichtička, ikdyž mohli to být i tři body. Ale už se těším na víkend, jak porazíme Inter...FORZA ROMA!

Reagovat
HOST*Skibe

zápas byl moc dobrý,mohlo to být klidně 10:10,italská liga se mi začíná líbit

Reagovat
HOST*Batistuta

FORZA FIORENTINA!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele