23. kolo
17.02.2008 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AC Siena - FC Turín 0:0

Remízový specialista FC Turín si na své konto připsal další bod, tentokrát jej vyválčil na hřišti Sieny, dalšího týmu bojujícího o záchranu. Vyrovnané utkání skončilo bez branek.

Turínští se museli obejít bez trenéra Novellina, jenž byl v trestu, ale i tak byli v úvodu zápasu lepším týmem. Do první šance se dostal Stellone, s jeho hlavičkou si ale poradil domácí gólman Manninger. Na druhé straně po centru Lukáše Jarolíma gólmana Sereniho otestoval Maccarone, Locatelli minul, poté znovu neuspěl Maccarone ani zdálky Codrea. Minutu před přestávkou mohli jít do vedení hosté, Baronemu však v zakončení obranným zákrokem zabránil Bertotto.

Po přestávce to střelci na obou stranách zkoušeli z přímých kopů, neuspěl ale ani domácí Portanova, ani Recoba na druhé straně. Zřejmě největší příležitost druhé půle měl domácí Locatelli, s jeho parádní ranou si ale ještě lepším zákrokem poradil dnes výborný Sereni a oba týmy se tak musely spokojit s bodem. Siena se drží těsně nad sestupovým pásmem, o skóre před Parmou, Turín je třináctý.

Autor: Petr Starý / sportiglife.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

AC Siena podává v posĺední době zlepšené výkony, FC Turín se budou muset tedy velice snažit. Nejvíce mi vychází, že to bude remízka. Tip 0:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň že tak !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele