25. kolo
27.02.2008 20:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Čekání na gól v Sieně ukončilo sólo Maccaroneho

Přihlížející na Stadio Franchi dlouho čekali na gól a nakonec byla šťastnější ta početnější, domácí skupinka. Massimo Maccarone totiž pozdním sólem z 88. minuty zařídil domácí Sieně důležité tři body z utkání proti Cagliari.

Obě strany byly ještě před pár týdny kompletně na odpis, v posledních zápasech však vykazovala obě mužstva zlepšené výkony, a tak se dala čekat i zajímavá bitva. Klub ze Sardínie nabyl povzbuzení v podobě výher nad Neapolí a Laziem a také remízy s Juventusem, to Siena naopak naposledy o víkendu přišla o vedení 2:0 v Atalantě a nakonec jen remizovala.

Vzájemné střetnutí obou soupeřů začalo ve vcelku svižném tempu. Hned v úvodu poněkud vyděsila brankáře Manningera zpětná hlavička spoluhráče hlavička Vergassoly, následně Larrivey zacílil po centru Biondiniho nad. Zahrozila i Siena. Nejprve nevyšel signál Codreovi a Contimu při standardce a pak si Maccarone sice šikovně počínal ve vápně v obležení tří obránců, ale poté pálil nepřesně.

O přestávce udělal domácí lodivod Mario Beretta hned dvojí změnu, když poslal na hřiště Fricka a Locatelliho a hned se tito dva ukázali v zajímavých příležitostech. Prvně jmenovaný odmítl nabídku Maccaroneho využít v gól, když nemířil přesně po jeho přihrávce, a pak Locatelli střílel pravačkou také vedle. Manninger se zase na druhé straně činil proti ráně Foggii. A tak mohl dvě minuty před koncem otevřít skóre Maccarone, když přešel pes dva obránce soupeře a zblízka překonal Storariho.

Autor: Tomáš Daníček / channel4.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele