7. kolo
16.10.2005 15:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Reggina Calcio - US Lecce 2:0

Reggina, která po šesti kolech měla jen 3 body, chtěla napravit svou reputaci. A mohla se "chytit" právě s Lecce, které získává body jen doma. Na stadion Regginy moc fandů nepřišlo, očekával se totiž fotbal hoden zadním příčkám tabulky.

Ale ouha, už od začátku se hrál velmi svižný zápas, bylo dost šancí na obou stranách. Ale vše zlikvidovali gólmani. Hlavně domácí Pavarini chytal skvěle. Asi desetitisícovka fanoušků se branky v síti Lecce dočkala už ve 14. minutě utkání, skóroval Tadesco. Hosty však gól nepoložil, stále si vytvářeli šance, ale vynikající Pavarini byl proti.

Reggina trochu prospala závěr první půle, ale do té druhé vlétla ve velkém stylu. Hosté na výkon Regginy nestačili a to vyústilo v druhou branku domácích. V 54. minutě na 2:0 hlavou zvýšil Cozza. Tento hráč byl v 70. minutě vystřídán, defenzívu Regginy posílil Missiroli. Šancí na obou stranách překvapivě neubylo a byl i nadále k vidění útočný fotbal. Do konce utkání už však branka nepadla. Reggina předvedla své nejlepší utkání v sezóně a díky tomu se vyhoupla na 15. místo.

Autor: Lukáš Seifert

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele