1. kolo
28.08.2005 15:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Parma FC - Città di Palermo 1:1

Parma sice sezónu zahájila doma, ale bod z utkání s loňským překvapením z Palerma je pro trápící se tým cenným. A také šťastným, zápas totiž lépe vyšel hostům. Především v prvním poločase Palermo dominovalo a v 17. minutě mělo první gólovou šanci, ale Baroneho ránu zastavila branková konstrukce a následně se Makinwa s dorážkou nevešel do odkryté brány. Hosté nakonec za svou aktivitu byli odměněni ve 36. minutě, kdy se po Coriniho centru do míče opřel Christian Terlizzi a jeho nechytatelný volej skončil v síti. Do druhé půle nastoupila úplně jiná Parma, hlavně zásluhou střídajícího Morfea. Ten také společně s Pasqualem hned po třech minutách připravil vyrovnávající gól pro Marka Bresciana. Zápas získal nový náboj, hosté mohli znovu získat vedení po šancích Baroneho, Santany nebo dvakrát Caracciola, ale také mohli podruhé inkasovat, kdyby se svou dobrou šancí lépe naložil střídající domácí Dessena. Poslední šanci zápasu pak měl hostující Makinwa, ale ani on nedal a Palermo si tak odvezlo jen bod.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele