5. kolo
25.09.2005 20:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Inter Milán - ACF Fiorentina 1:0

V pátém ligovém kole Inter na domácím San Siru přivítal Ujfalušiho Fiorentinu. Autorem jediného a zároveň vítězného gólu byl nigerijský útočník Obafemi Martins. Gólové akci ze sedmé minuty sice předcházelo Adrianovo postavení mimo hru, rozhodčí však nezdvihl praporek a hra tak mohla pokračovat dál. Brazilec přihrál nové posile Interu Figovi, který centrem našel střelce branky.

Inter byl po celý zápas lepší, ale všechny jeho akce troskotaly na výborném francouzském brankáři Freyovi. Nebýt jeho, nerazzuri, především útočné duo Martins - Adriano, by jistě vsítili další branky.

Inter se po výhře 1:0 posunul na druhé místo Serie A a na vedoucí Starou dámu ztrácí 3 body. Vše se ale může změnit již v příštím kole, kdy Juventus hostí Inter Milán na svém hřišti.

Autor: Jan Kolář

Komentáře (4)

Přidat komentář
HOST*chance

0:1..jasná věc

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*Host

Mám tak trochu kontakty uvidíš...

Reagovat
HOST*Sleeper

Musí vyhrát Inter Milán mám na něho vsazeno (je to risk)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele