12. kolo
06.12.2003 20:30 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

SS Lazio - Juventus FC 2:0

Domácí to na turínský klub umí a tento fakt potvrdili i tentokrát. Římský celek byl od úvodu aktivnější a po nepřesné hlavičce Muzziho se dostal ve 21. minutě do vedení, když se po Fioreho centru z pravé strany hlavou trefil Corradi. Poté se zapotil i Peruzzi, který zneškodnil střelu Del Piera a trestný kop Nedvěda, na něhož publikum při každém kontaktu s míčem pískalo. Chvíli před přestávkou podržel hosty při Mihajlovicově trestném kopu Buffon, ale ve třetí minutě nastavení kapituloval podruhé. To si vyměnili role z akce u první branky Corradi s Fiorem a italský záložník propálil Buffona. Ani po návratu z kabin se obraz hry příliš nezměnil. Juventus, jehož trenér Lippi poslal do druhé půle tři čerstvé hráče, se mohl vrátit zpět do hry, ale po ruce Giannicheddy ve vlastní šestnáctce rozhodčí Bolonino penaltu neodpískal. A když se v dobré pozici netrefil ani Di Vaio, Juventus prohrál už třetí soutěžní zápas v řadě, což se mu naposledy stalo před třinácti lety. Kaňkou na vítězství Lazia jsou zranění Muzziho, Lopeze a Mihajlovice.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele