12. kolo
07.12.2003 20:30 CET
0 : 3
(0:0)

Reportáž

Chievo Verona - AS Řím 0:3

Hosté přijeli na půdu Chieva v roli velkého favorita, kterou však v první půli příliš nepotvrzovali. Svěřenci trenéra Capella hráli ve volném tempu a po šanci Tottiho se do vedení mohli dostat domácí, jenomže Franceschiho střele se do cesty postavilo břevno. Až po změně stran přepnuli hosté na vyšší rychlostní stupeň a na hře to bylo znát. Hned ve 46. minutě musel Frezzolini likvidovat nebezpečnou Carewovu hlavičku. Skóre se poprvé měnilo v 67. minutě, kdy po akci Emersona s Mancinim zakončoval do prázdné brány Totti. O tři minuty později už to bylo po Tottiho centru a Manciniho střele o dvě branky a ďábelskou pětiminutovku Římanů zakončil v 72. minutě Cassano, kterému asistoval opět Mancini. Domácí mohli v závěru alespoň zkorigoval, ale Amauriho šanci zneškodnil Pelizzoli.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (3)

Přidat komentář
HOST*HOST*FORZA ROMA

Doufám,že Francesca ocení fotbalistou světa,protože to je hráč extra tříy!!!

Reagovat
HOST*martin

to máš teda pravdu ,Vole ne tříy ale třídy

Reagovat
HOST*

no to si pis

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele