13. kolo
09.11.2014 11:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

13:30 hrůza, to je jako čas pro fotbal?

Reagovat
Elliasson

Taky se divím, co se to v Rusku občas děje...

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Elliasson

Stihl jsem (jako vždy) jen druhý poločas, ale tak krásný fotbal jsem dlouho neviděl. Bylo to opravdu nahorů dolů. Ale Dinamo mělo nebezpečnější šance, mohlo to skončit i více než jedním gólem. Hodně se divím, že není Dinamo výš.

Na druhou stranu se ale neodpískala jasná penalta v náš prospěch, kdy Hubočan zfauloval Dzagojeva celkem evidentně.

Reagovat
pawelFCB

Jak já bych Dinamu přál titul....už na něj čekají dlouho...jinak pěkný zápas a tři body mají cenu zlata.

Reagovat
Elliasson

Máš pravdu, ale ztrácet 7 (nebo 10 bodů) na současný Zenit je přeci jen moc. To se bude dohánět těžko.

Reagovat
pawelFCB

To není úplně moc...jen to chce pravidelně vyhrávat, Zenit si určitě najde slabší chvilku. Třeba já mám i to Cska raději než Zenit,ten jsem nikdy moc nemusel. Snad bude jinde, než v rukách Hulka a spol....

Reagovat
pawelFCB

Titul...

Reagovat
Elliasson

Zrovna CSKA a Dinamo nejsou takoví ortodoxní nepřátelé už jen proto, že jedni jsou policejní tým a druzí zas armádní. Bylo to vidět i na na některých fanoušcích CSKA, kteří byli v sektoru domácích jako by se nechumelilo. Navíc ještě dva roky budeme sdílet stadion, než dokončíte svou VTB Arénu.

Zenit teď sice prohrál s Těrekem, ale tyto porážky budou spíš ojedinělé. V ruské lize je sice málo nekvalitních týmů, ale čelit záloze Witsel-Šatov-García (+Fajzulin, Rzajancev, Tymoščuk či další potenciální hráči) a útoku Danny-Rondon-Hulk je v ruských podmínkách hodně náročné. Navíc jak CSKA, tak Dinamo už s nimi zápas hrály. A Spartak, který v poslední době prožívá menší krizi, taky.

Letos to vidím na náš interní souboj o druhé místo. Věřím, že v Permu, ačkoliv tam jsou zápasy taky těžké, vyhrajete a jste na naší úrovni.

Reagovat
pawelFCB

Zrovna Spartak má svojí krizi už od roku 2001,co vyhráli titul naposledy. Od té doby je pro ně druhý flek maximum...Za dobu Jiránka, Kováče jsem je sledoval často,ale nikdy mi nepřišli sympatičtí... i když je to asi nejvíce rodinný klub z té trojice moskevských celků. Pak si vzpomínám ještě na Saturn, za ně chytal Kinský... ti taky dost klesli. Alespoň, že kdysi slavné torpédo se vrátilo. I tak věřím, že Zenitu ještě někdo ten titul ukradne...a pokud ne my,tak věřím vám. Sezóna je ještě dlouhá... Kazan je obere....uvidíme. Jen mě štve, že nedělají souhrny i v ruské lize,protože není moc kde diskutovat.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele