13. kolo
26.10.2012 16:30 CET
1 : 2
(1:1)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 1:2

Máme tu překvapení na začátek! Hostující Amkar totiž veze na Ural všechny tři body. Lokomotiv měl sice více ze hry, ale své šance nedokázal proměnit, naopak hosté díky brance Picuseaca z poslední minuty nastavení vyhráli 1:2.

V Čerkyzovském parku mohlo být veselo již ve čtvrté minutě. Hosté totiž navzdory očekáváním na nic nečekali a vrhli se do útočení. Po chybě Čorluky utíkali na Krešiče hned dva! Avšak Ignatovič nemířil zrovna přesně a domácího brankáře v podstatě trefil. O dvacet minut později hosté už vedli. Po chybě Pavljučenka se Picuseac řítil vstříc Krešičovi, ale před vápnem zahlédl Pejeva, kterému prostrčil balon. Kapitán Amkaru napřáhl a balon se třepotal v síti. Opravdu hezký gól. 0:1.

Domácí se ihned snažili zvrátit vývoj utkání a povedlo se jim to již za 11 minut, kdy Roman Pavljučenko odčinil chybu před prvním gólem po svém. Vyrovnal. A přitom celá situace vypadala hrozně jednoduše. Ješčenko měl moře času na centr a hlavičkující Roman moře času na zakončení. Výsledkem toho byl pěkný centr a přesná hlavička k tyči. 1:1. Za tohoto stavu se šlo rovněž do kabin.

Druhá půle byla jasně v režii Lokomotivu. Domácí drželi balon, drželi balon, kopali roh, drželi balon a nic. Amkar totiž dobře bránil. A když již nemohl bránit, tak si hráči uralského celku pomohli faulem. Jednoduché, leč účinné. Útočné choutky Lokomotivu tak byly paralyzovány. Hosté se do protiútoků pouštěli pouze sporadicky, jakoby jim jeden bod stačil. Nicméně jednou akci, kterou si z druhé půle připomeneme, tak zařídili hosté.

A tento útok vedený po levém křídle zapříčinil rozhodující gól. Běžela 93. minuta a hostující fotbalisté se vydali do protiútoku. Z levého křídla přišel pas před vápno, kam dobíhal Pejev. Ten nechal promluvit svou pravačku. Krašič balon vytáhl na břevno, ale bohužel pro něj se kulatý nesmysl odrazil k Picuseacovi. Igor neměl problém uklidit míč do prázdné brány... Zápas tak skončil poněkud překvapivě 1:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
paver

1:0

Reagovat
paver

Tak tenhle výsledek mě velmi potěšil.

Reagovat
HullCity

3:1

Reagovat
HullCity

Takhle se o poháry nebojuje!Zvlášť před domácími fanoušky.

Reagovat
zekq

0:0

Reagovat
bart_ik

Breznaník je zraněnej nebo proč nehrál?

Reagovat
paver

Ano, zranil se minulý zápas

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele