21. kolo
15.03.2013 16:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FK Rostov - Volga Nižnij Novgorod 1:2

Překvapení na úvod jednadvacátého kola. Navzdory všem předpokladům Voga Nižnyj Novgorod veze z Rostova všechny tři body. Hrdinou utkání se stal Sarkisov, který vsítil oba góly.

Začátek utkání se nesl v bojovném duchu. Obě mužstva chtěla hrát, ale jejich snahy většinou skončily na finální přihrávce, která se buď nepovedla nebo ji pevná obrana odvrátila. První nedobrou zprávou pro Rostovany byla situace z 27. minuty, kdy se vlastním přičiněním po skluzu zranil klíčový obránce Saláta a musel střídat. Možná i díky tomu se hosté dostali o pár minutek později do vedení. Neustále faulovaný Karjaka zahrával rohový kop a balon poslal na zadní tyč, kam nedoskočil gólman Pletikosa a Sarkisov hlavičkoval z úhlu do odkryté brány. 0:1.

První půle toho již více nenabídla, a tak šla obě družstva do šaten za stavu 0:1. Hráči Rostova a Volgy se sice snažili hrát útočný fotbal, ale obrany první půli jasně dominovaly.

Druhá půle se od té první moc nelišila v bojovnosti a faulování. Jedno se ale přeci jen změnilo, týmy začaly střílet. Za domácí to hodně zkoušel Česnauskis, ale netrefoval bránu. Na druhé straně se pro změnu snažil Sarkisov a opět dal branku. Běžela 63. minuta, když po centru z vlastní půle Artur uháněl vstříc Pletikosovi a tváří v tvář brankáři Rostova nezpanikařil a nemýlil se. Volga se tedy dostala do dvougólového vedení.

Hra se poté začala kouskovat častými střídáními, ale domácí se nevzdali a snažili se něco s nepříznivým skóre udělat. Dokonce snížili. V 80. minutě se po závaru ve vápně dostal k balonu Kiričenko a tvrdou střelou k tyči nedal gólmanovi hostí šanci. 1:2.

Konec zápasu můžeme označit za nervózní. Domácí se na poslední chvíli snažili zvrátit skóre a aspoň vyrovnat, hosté jen bránili a omezovali se na časté fauly, ale jejich hra přinesla ovoce. Kromě žluté karty pro střídajícího Salugina je nic zlého v podobě gólu nepotkalo a mohli se tak radovat z důležité výhry v zápase o 6 bodů.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
paver

Rostov by měl doma urvat tři body. tip 1:0

Reagovat
paver

Příjemné překvapení

Reagovat
smazaný uživatel

Holenda by se tu moch golove probudit...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kerzhakov se zase vrátil do Volgy?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele