20. kolo
08.03.2013 13:00 CET
2 : 1
(1:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Amkar Perm 2:1

Zajímavý duel byl sehrán v Krasnodaru. Zdejší FK přivítalo permský Amkar. Hosté sice díky Burmistrovovi otevřeli skóre, ale Abreu s Wandersonem zápas otočili a domácí tak berou tři body.

Perm začala zápas o poznání lépe. Chuzinovi hoši do zápasu vlétli a v 17. minutě mohli vést, když Georgijevův přímý kop mířil proti očekávání všem na bránu. Filcov měl co dělat, aby balon vytěsnil nad břevno. Co se nepovedlo v 17. minutě, to se povedlo o 8 minut později. Dlouhý centr z vlastní půlky propadl až za obranu domácích a zde se zjevil Nikita Burmistrov. Potáhl balon do vápna a neddal Filcovovi šanci.

Amkar byl daleko lepším týmem, jenže krasnodařanům se podařilo hned o dvě minuty později vyrovnat. Vlastně z první větší šance. Perreira uháněl k bráně, přihrál Wandersonovi a ten z první nabil Abreuovi. Ten vystřelil také z první a jeho rána zpoza vápna letěla přesně k tyči tyče. Brankář byl bezmocný. Poté se toho již moc nedělo, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu.

Stav 1:1 v druhé půli moc dlouho nevydržel. Hned ve dvanácté minutě druhé půle se totiž domácí dostali do vedení. Joazinho dostal balon na kraji vápna, nacentroval a Wanderson hlavičkoval na Geruse, jenže ten míč neudržel, vypadl mu a dokutálel se do brány. Brankář Amkaru tedy své spoluhráče moc nepodržel. Zápas se potom vlekl. Domácí se zatáhli a hosté již neměli sílu na zvrat. A když poté neuspěl Šipicin tváří v tvář proti Gerusovi, tak zápas skončil vítězstvím FK Krasnodar v poměru dva ku jedné.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
paver

Krasnodar doma body neztrácí, ale Amkar je hodně nevyzpytatelný...tip 2:1

Reagovat
paver

Amkar má konečně schopné útočné duo

Reagovat
HullCity

Krasnodar ještě zabojuje o EL...tip 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako fanoušek Amkaru, bych si přal aby na Ural putoval nějakej ten bod ,ale bude to hodně těžké... 2-1 ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele