základní část, 16. kolo
26.06.2011 16:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Zenit Petrohrad - Těrek Groznyj 0:0

Bezbranková remíza se zrodila v utkání mezi Zenitem Petrohrad a Těrekem Groznyj. Hráči Zenitu si mohou stěžovat na špatnou koncovku, Těrek v nedělním utkání navíc bránil velmi zodpovědně. Pod novým trenérem Bajtijevem se čečenskému mužstvu začíná dařit.

První útok Zenitu volal po gólu. Tvůrce hry Danny střelou z hranice šestnáctky orazítkoval břevno. Odpověď Těreku na sebe nenechala dlouho čekat, po centru Georgijeva chyboval při vybíhání gólman Malafejev, obránci Petrohradu ale dokázali jeho chybu uhasit. Zenit měl častěji míč pod kontrolou, ale v útoku narážel na pevnou obranu Těreku. Další velkou šanci Zenitu měl Lazović, ale vybíhající Džanajev míč stihl odkopnout do bezpečí.

Po změně stran se z rychlého protiútoku mohl vyznamenat Portugalec Danny, ale z výborné pozice zakončoval nepřesvědčivě. V další šanci domácího Zenitu Keržakov postupoval ze strany do pokutového území a zkoušel obstřelit Džanajeva, gólman Těreku ale konečky prstů šanci zlikvidoval. Hostující Těrek bránil výborně a další šance ofenzivním hvězdám Zenitu nepovolil. Naopak stadion Petrovskij málem umlčela střela Mauricia, bdělý Malafejev ale střelu mířící pod břevno vytáhl na roh. V závěru zápasu měl dvě dobré šance útočník Petrohradu Keržakov, ale nebylo mu přáno.

Těrek potvrdil vzrůstající formu a veze si z Petrohradu bod za remízu 0:0. Neúspěšného kouče Ruuda Gullita zatím Bajtijev skvěle nahrazuje.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele