o udržení, 38. kolo
06.04.2012 12:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Volga Nižnij Novgorod - Křídla Sovětů Samara 0:0

Utkání 38. kola Premier Ligy Volga Nižnij Novgorod - Křídla Sovětů Samara skončilo bezbrankovou remízou. Ani jeden tým určitě nebude s bodem spokojený.

Jak se očekávalo, Samara vsadila na hřišti Volgy na defenzívu. Sem tam zahrozili hosté z protiútoků, po jednom z nich ale nezakončil střílenou přihrávku Kornilenka ideálně Bobjor. Nejaktivnější hráčem na straně Volgy byl bývalý Samaran Karjaka. Zkušený záložník v první čtvrthodině vyslal tři pokusy na branku Křídel Sovětů, ale všechny byly nepřesné.

V brance Křídel Sovětů září Bělorus Veremenko, který včas vyběhl proti útočníkovi Bibilovovi a nezkušený mladík pod tlakem pálil mimo tři tyče.

O poločasové hře provedl trenér Kobelev změny v herním schématu a Křídla Sovětů rázem působily živějším dojmem. V 70. minutě navíc měli početní výhodu, když Šulenin surově fauloval Bobjora a od rozhodčího Jegorova ihned uviděl červenou kartu.

V 77. minutě mohli inkasovat domácí tvrdý direkt, míč za záda Astachova poslal Jakovlev. Sudí Jegorov si ale všiml útočného faulu útočníka Křídel a gól neuznal. Nepříliš záživné utkání tak skončilo bez branek.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele