o udržení, 36. kolo
24.03.2012 11:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara 0:0

V utkání Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara diváci na stadionu Trud diváci neviděli. Zápas se hrál za hustého sněžení.

Od prvních minuty oba týmy praktikovaly taktiku nakopávaných míčů na vysoké útočníky Kornilenka nebo Chazova. K jednoduchému fotbalu svádělo i husté sněžení, které udělalo terén těžším. Brankáři obou týmů si v prvním poločase prakticky nezachytali.

Ve druhém poločase měl převahu domácí Tomsk, ale blízko k vítězství byly i Křídla Sovětů. Po střele Hleba zazvonila tyč a odražený míč poslal do sítě další Bělorus Kornileko. Radost mu vydržela jen chvíli, pomezní sudí špatně odmával ofsajd. Další šance už Volžané neměli.

Tomsk mohl skórovat v samotném závěru, útočník Portnjagin jen o milimetry minul vzdálenější kout branky Křídel Sovětů. Po této epizodě se brankář Samary Veremenko pořádně zlobil na spoluhráče Romana Vorobjova, který si při bránění neplnil své povinnosti. Gólmana hostů musel uklidňovat sudí. Utkání Tom Tomsk - Křídla Sovětů Samara skončilo bez branek.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele