o udržení, 41. kolo
27.04.2012 15:15 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Spartak, Nalčik

Reportáž

Spartak Nalčik - Křídla Sovětů Samara 0:0

I druhý duel pátečního kola ruské Premier ligy branku nenabídl. O záchranu bojující Samara nedokázala dát gól oslabenému Nalčiku.

Samařané byli od začátku aktivnější a snažili se vsítit uklidňující gól co nejrychleji, hned ve 13. minutě se po centru dostal k hlavičce ve formě hrající Kornilenko a jeho pokus skončil na břevně! Budakov se po střele jen ohlédl. Křídla i nadále diktovala tempo hry. V 30. minutě minutě se do šance dostal stoper Golubjov, ale jeho pokus nebyl přesný. V 38. minutě další šance! Hleb vyzval do úniku Svěžova a ten se řítil sám na Budakova, ale ten jeho pokus znešnodnil. Nalčik byl zralý na ručník a trenér Kobelev na doktora, po tolika neproměnených šancích. První půle tak skončila bezbrankovou remízou, nicméně gól v síti Spartaku se zdál být pouze otázkou času.

Druhý poločas byl zase opačný. Snaha Samary polevila a domácí vycítili šanci. Hrozil zejména aktivní Mitrišev, který byl ale trochu nepochopitelně v 66. minutě střídán Bolovem, který zrovna nezářil. V 83. minutě trenérovi Samary asi došlo, že na výhru to dnes nebude. Po druhé žluté kartě byl totiž do sprch poslán útočník Apajev, který se na hřiště dostal v 68. minutě, za 15 minut na hřišti stihl 2 žluté karty, úctyhodný počin. utkání ztratilo spád, Samara se zatáhla a domácí neměli sílu s tím něco udělat. Zápas tak skončil bezbrankovou remízou.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele