základní část, 4. kolo
10.04.2011 18:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Spartak Moskva - Těrek Groznyj 0:0

Spartak nedokázal doma porazit Těrek a odčinit debakl z Porta. Červeno-bílí se zmohli pouze na to, že neinkasovali s ,popravdě řečeno, slabým soupeřem.

Spartak hned zpočátku ovládl hru. Aktivně vypadali Alex s Wellitonem, ale to pouze mimo pokutové území. Těrek bránil svědomitě a tak se Soslan Džanajev do hry zapojovat nemusel. Ovšem na druhé straně Dikan musel hned ze začátku svůj tým podržet. Střela Maurícia se ukázala nečekanou a silnou, ale gólman Spartaku se předvedl solidním zákrokem.

Když se nakonec Alexovi podařilo dobře odcentrovat na Wellitona, tak Brazilce vylekal Džanajev, který sice skočil mimo balón, ale zároveň zamezil ve hře útočníkovi. Ze hry úplně odpadl Dzjuba, jenž se prezentoval pouze fauly. Ke konci poločasu se Těrek úplně oklepal a prakticky převzal iniciativu. Ale přestávka mohla být zahájena dřív, na zápas se nedalo dívat.

Ve druhé půli domácí přidali, do předu je hnala fanouškovská pyrotechnika, která hřiště zahalila hustým dýmem. Alex přece jen vyzkoušel připravenost Džanajeva dvacetimetrovou střelou, ovšem brankář tým podržel. Šanci na gól promrhal Ibson, po centru McGeadyho netrefil zblízka bránu. Gullit poslal na hřiště Brakamonta, Karpin vystřídal hned dva hráče. Ibsona s neviditelným Dzjubou vystřídali Makejev a Ari. Následně se Welliton pokusil prorvat do pokutového území, kde se srazil s Omeljančukem, ale rozhočí penaltu neodpískal. Naopak brazilský útočník obdržel žlutou kartu za simulaci.

Na posledních 15 minut poslal Gullit do hry Pavlenka. Domácí však stále útočili ve snaze vstřelit aspoň jeden gól, ale bez úspěchu. A Těrek ještě dlouho do hvizdu ukončujícího zápas přestal úplně myslet na útok. Nakonec se mu jeden bod za remízu se Spartakem vybojovat povedlo.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Suchac hral parada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele