o titul, 42. kolo
02.05.2012 16:30 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Moskevské derby nabídlo prázdným tribunám docela nezáživnou podívanou

Když se před měsícem a půl moskevští rivalové potkali v Chimkách, měli daleko k optimismu. Oba odstartovali do jarní části sezony bez výher ve třech kolech a nastartovat se každý z nich chtěl právě vzájemným duelem. Ten vyhráli Spartakovci, posléze paradoxně hůře fungující. Tentokrát se oba sousedi rozešli smírně.

Oba soupeři se nicméně potkali před liduprázdnými ochozy, Spartak navíc ve značně zdecimované sestavě. Duel proto nezasvěcenému divákovi neměl moc co nabídnout. Počáteční vzrušení při Dzsudzsákově parádní individuální akci zakončené přihrávkou pro pomýleně střílejícího Kurányiho sice vystřídala ještě dokonalejší spolupráce Noboy (exekutora standardky) a stejného německého střelce, jež hned ve třetí minutě stihla přinést úvodní branku duelu, dál už ale měření sil dvou moskevských rivalů příliš nebavilo.

Spartak sice do přestávky podnikl pár zajímavých výpadů, obzvláště aktivní krajní beci s Emenikem ale Dzjubu mockrát nenacházeli. Rebrov byl také prověřován jen vlažně. Čili se šlo do šaten za stavu 0:1. Ten se ale ihned po restartu měnil. Tentokrát v cukuletu inkasovalo Dinamo, když průniku Emenikeho po pravé straně ideálně zužitkoval Ari. Právě nigerijský křídelník i dál představoval prakticky jedinou hrozbu pro brankáře Šunina, nedávno prodlouživšího kontrakt do roku 2015. Ten však už kapitulovat nehodlal.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
Tomtaf

0:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele