základní část, 11. kolo
29.05.2011 16:15 CET
2 : 2
(1:2)

Reportáž

Křídla Sovětů Samara - FK Rostov 2:2

Rostov nedokázal udržet v Samaře nadějné vedení a odváží si pouze bod. Křídla Sovětů totiž zachránil dvěmi brankami útočník Savin.

Zápas začali aktivněji domácí, hlavně Samsonov se Savinem zlobili Kočenkova v brance Rostova. První šanci si ale na druhé straně připsal Roman Adamov, když po centru zakončoval hlavou, M'Bolhi byl však na místě. V osmnácté minutě byl Kočenkov Savinem dokonce překonán, ale Gackan za něj zaskočil před brankovou čarou. Jak se říká: "nedáš-dostaneš", v 29. minutě se po centru Česnauskise dostal k balonu Gackan a střelou na vzdálenější tyč nedal M'Bolhimu šanci - 0:1.

O šest minut později bylo v táboře hostí ještě veseleji. Znovu centroval Česnauskis z levého křídla, tentokrát se prosadil kanonýr Adamov - 0:2.

Gólovou čtvrthodinu zakončil na druhé straně Jevgenij Savin zaslouženým gólem. Samsonov mu nacentroval zprava a Savin se na bližší tyči nemýlil - 1:2. A to byl také konec divokého prvního poločasu.

Druhou půli začali aktivněji Tarchanovovi svěřenci a již po deseti minutách se radovali ze zaslouženého vyrovnání. Aktivní Savin dostal pas za obranu a s Kočenkovem si poradil, prostřelil ho - 2:2.

Po této gólové přestřelce se hra uklidnila, co se šancí týče. Hra se hodně kouskovala, týmy střídaly a hrálo se hodně od podlahy. Ke konci zápasu ještě domácí Rostov zmáčkli, ale Pečnik v dobré pozici dlouho otálel se střelou a míč mu byl uzmut. Jelikož se pak dále nic nestalo, tak zápas skončil remízou, se kterou byli spokojeni asi všichni.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele