o udržení, 34. kolo
11.03.2012 15:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Rostov - Křídla Sovětů Samara 1:0

Ve 34. kole ruské Premier Ligy dosáhl Rostov na premiérové vítězství v roce 2012, v nedělním souboji porazil Křídla Sovětů 1:0. Rostovčané přitom hráli posledních 25 minut v deseti mužích.

Rostov od prvních minut plnil roli favority, Křídla Sovětů vypadaly bezmocně, jen výjimečně se dostaly za svoji polovinu. Ve 21. minutě se Rostov dočkal zaslouženého vedení, výkop Pletikosy našel útočníka Adamova, který vysunul Kalačeva a ten překonal svého spoluhráče z běloruské reprezentace, brankáře Veremenka.

Gól nezměnil obraz hry, modrožlutí byli stále nebezpeční a Křídla Sovětů se za celý první poločas nijak neprojevily. Takhle se o udržení v ruské nejvyšší soutěži nehraje...

V 66. minutě šel od sprchy Gatskan, který za tvrdé zákroky nasbíral dvě žluté karty, Křídla Sovětů tak měly možnost početní výhody. Do té doby měl Rostov převahu, i když jednu šanci si Samara vypracovala. Prijemov ale ze dvou metrů nepřekonal rostovského brankáře Pletikosu.

Křídla Sovětů se snažily využít početní převahy a před brankou domácího mužstva bylo na chvíli dusno. Útočník Kornilenko pálil zblízka hlavou, naneštěstí pro něj do náruče připraveného Pletikosy. Poté však hosté opět ubrali na aktivitě a Rostov mohl z protiútoků své vedení pojistit. Nakonec branka nepadla ani na jedné straně a domácí Rostovčané udrželi hubené vedení 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele