o udržení, 38. kolo
08.04.2012 14:30 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Tom Tomsk 3:1

FK Krasnodar v 38. kole Premier Ligy porazil Tomsk 3:1 a rozhodl o sestupu sibiřského mužstva do druhé nejvyšší soutěže.

V dresu Tomsku nastoupilo 11 bojovníků, kteří chtěli zápas s kvalitnějším Krasnodarem odjezdit na více než sto procent. Útočily oba týmy, ale bez efektu, šance by se daly spočítat na prstech jedné ruky. Ve 39. minutě selhala obrana Krasnodaru a Tomiči se mohli dostat do vedení, po chybě Amisulašviliho ale Bojarincev ale svůj moment prováhal.

Gól do šatny se podařil vsítit domácímu Krasnodaru. Ve 45. minutě se Golyšev nemazlil s míčem, vyslal střelu na brankáře Vaška a otevřel skóre utkání - 1:0.

Tomsk šel po změně stran cílevědomě za vyrovnáním a v 68. minutě se jej dočkal. Po faulu na Chazova nařídil sudí Kuzněcov pokutoý kop, který Rebko bez problémů proměnil - 1:1.

V 72. minutě přišel na hřiště Gruzínec Marcvaladze a o čtyři minuty později poslal Krasnodar do vedení. Na konečných 3:1 upravil v 82. minutě Brazilec Joaozinho, který se trefil do prázdné branky po akci Marcvaladzeho.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele