o udržení, 33. kolo
05.03.2012 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Krasnodar - FK Rostov 1:0

FK Krasnodar gólem v 90. minutě porazil FK Rostov 1:0, ale je možné, že kvůli porušení pravidla o počtu cizinců na hřišti bude utkání kontumováno ve prospěch Rostovčanů.

V 10. minutě měl domácí Krasnodar výhodu pokutového kopu, když si Movsisjan hodil míč kolem Pletikosy a spadl. Sám faulovaný se postavil k penaltě, ale na brankáře Pletikosu nevyzrál. Brzy velmi nebezpečně odpověděli hosté po zaváhání obrany, ale Revišvili v brance Krasnodaru lapil střelu přízemní střelu Adamova k bližší tyči. Spíše však první poločas útočil Krasnodar, ale do gólových šancí se nedostával.

Po přestávce Krasnodar zjednodušil hru, do pokutového území létal jeden centr za druhým nebo se domácí fotbalisté snažili o střely ze střední vzdálenosti. Nicméně byly výjimky, kdy Krasnodar překonal obrannou tvrz Rostova. Po střílené přihrávce Andjelkoviće se mohl vyznamenat smutný hrdina dosavadních minut Movsisjan, ale chybělo mu štěstí.

V 79. minutě trenér Krasnodaru Muslin poslal na hřiště Moldavce Igora Lambarského a je dost možné, že tímto krokem svému mužstvu prohrál zápas. Lambarskij totiž nemá ruský pas a s ním bylo na hřišti dalších šest legionářů. Krasnodar tak podle všeho porušil pravidla.


O to víc bude kontumace 0:3 Krasnodar mrzet z toho důvodu, že domácí tým bojoval o vítězství do poslední minuty a nakonec ho docílil. Po centru Joaozinha se přes Smolnikova prosadila zimní posila Golyšev a gólem v 90. minutě rozhodl o vítězství Krasnodaru nad Rostovem 1:0. Na jak dlouho?

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele