o udržení, 36. kolo
24.03.2012 15:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

FK Krasnodar - Amkar Perm 0:1

FK Krasnodar utrpěl další domácí porážku, v utkání 36. kola ruské Premier Ligy podlehl Amkaru Perm 0:1. O vítězství Permi rozhodl Slovák Martin Jakubko.

Jakubko zužitkoval ve 4. minutě přesnou přihrávku Grišina z levé strany a dostal Perm do vedení 1:0. O několik minut později mohl navýšit vedení nikým nehlídaný Burmistrov, ale ač měl na zakončení čas, pálil nad branku.

Po těchto nepříjemných epizodách si Krasnodar vytvořil územní převahu, ale jeho akce končily na dobře organizované obraně Permi. V průběhu prvního poločasu si Krasnodar vytvořil dvě šance, ale ani Picusceac, ani Movsisjan vyrovnat nedokázali. Domácí se dokonce radovali z branky, ale krátce, sudí správně odmával ofsajd.

Po změně stran Krasnodar stále přehrával Perm, ale finální přihrávka nebo střela se týmu trenéra Slavoljuba Muslina nedařila. Amkar Perm ubránil v Krasnodaru cenné vítězství 1:0.

Autor: David Kubáň / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele