základní část, 4. kolo
09.04.2011 14:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Krasnodar - Amkar Perm 1:0

Krasnodar se vyhoupl na první příčku ruské Premier Ligy, když o jeden gól porazila Amkar Perm.

Zápas provázel silný vítr. Téměř stejné počasí v Krasnodaru bylo i během ruského Superkubku. První příležitost si vytvořili domácí v 6. minutě, když Joãozinho z rohového kopu málem vstřelil gól, ale Chomutovskij stihl míč vyrazit. Krasnodar, který měl převahu, se spoléhal na standardní situace, jež se ve většině případu stávaly opravdu nebezpečnými.

Chomutovský měl plné ruce práce. Hlavou dobře nahrával Tatarčuk, ale Picusceac balón nestihl. Podruhé moldavský útočník střílel hlavou na k bližšímu rohu, prakticky stejně jako v zápase proti Spartaku Nalčik. Tehdy Picusceac skóroval, tentokrát ale nikoliv. Ke konci poločasu se dvakrát předvedl aktivní Joãozinho. Zpočátku Brazilec tvrdě střílel těsně nad břevno a pak se malý záložník rval do pokutového území, kde jej sestřelil Popov. Ovšem Almir Kajumov penaltu neodpískál.

V 53. minutě měl na nohou gólovku Novaković, který v šestnáctce zaváhal a jeho ránu kryl Amisulašvili. Avšak postupně na hřišti začali dominovat domácí, což vyústilo v gól. Nejprve střídající Vorobjev mohl skórovat patou, pak nebezpečně bil Joãozinho, Popov nenechal vystřelit Picusceacovi, který poté orazítkoval tyč. Ale po rozehrání rohu Nemanja Tubič přece jen rozvlnil síť. Dál si tak hezký dárek ke svým sedmadvacátým narozeninám, které slavil v pátek.

Amkar po inkasovaném góle zaktivoval své síly, ovšem projevilo se to jen obdrženými žlutými kartami pro Mijiće a Bělorukova. Ani střídání Rachimova nezabrala a tak se Krasnodaru podařilo neprohrát v pátém zápase sezóny.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele