o udržení, 42. kolo
02.05.2012 15:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Amkar Perm - FK Krasnodar 2:2

Rubin dvakrát vedl, ale už jistý mistr z Petrohradu se nedal a vždy skóre dorovnal. Tataři tak ztratili dva důležité boji v honbě za poháry. Mistři z Petrohradu jen dohrávají ligu, nikoho ale nešetří.

Domácí Kazaňané potřbovali z tohoto utkání vytěžit co nejvíc bodů, a tak na nic nečekali a zatlačili svého soupeře. Rezultátem toho byla branka Alexandra Rjazanceva z 9. minuty. Karadeniz nacentroval na zadní tyč, kde byl sám Alexandr, nikým nehlídaný a v pohodě otevřel skóre zápasu.

Hned o minutu později se zdálo být vyrovnáno, Aršavin vyslal Fajzulina, ten obešel Ryžikova a z velkého úhlu střílel do prázdné brány, ale kde se vzal, tu se vzal brankář Ryžikov, který balon ještě stihl vyrazit z brány. O chvíli později nastřelil Semak tyč! Zenit byl po obdrženém gólu paradoxně lepším týmem, ale branka nepřicházela. Až v 41. minutě se domácí probrali a Eremenko pálil z dobré pozice, ale Ževnov byl na místě. Rubin tak doklopýtal k poločasovému vítězství 1:0. Nutno dodat, že Zenit byl lepším týmem.

Začátek druhé půle patřil hostům, kteří se již v 51. minutě dostali do šance, která skončila gólem. Aktivní Semak vypálil levou nohou a balon se zastavil až v síti domácího brankáře. Nicméně vyrovnaný stav nevydržel v Kazani moc dlouho. V 59. minutě se domácí zase dostali do vedení. Natcho vystřelil z hranice vápna a blon se odrazil od jednoho z obránců a skončil až v síti. Ževnov nemohl nic dělat.

Jenže Zenit se nedal a v 69. minutě střelou na bližší tyč vyrovnal do té doby výborný Aršavin a začínalo se opět od nuly. Hosté se nechtěli s bodem smířit a Rosina pěknou střelou protáhl Ryžikova, ten chytal skvěle. Nicméně i přes další šance se žádnému týmu nepodařilo vsítit rozhodující gól. Utkání tak skončilo remízou 2:2. Diváci museli být spokojeni.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele