základní část, 19. kolo
07.08.2011 13:30 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Amkar Perm - FK Krasnodar 0:2

V duelu dvou týmů ze středu tabulky se tak trochu překvapivě radoval hostující Krasnodar. Vyhrál na hřišti Permu 0:2.

Utkání načali aktivněji domácí. V 6. minutě zahrozil z přímého kopu Pejev, ale ze skrumáže nakonec nic nebylo. Avšak o 6 minut později udeřili nečekaně hosté. Milajjlovič udělal v obraně chybu a Movsisjan mu vzal míč a přihrál před vápno Marciovi a ten střelou k tyči překonal Chomutovského, nutno dodat, že brankář domácích měl na gólu svůj podíl.

V 25. minutě bylo před bránou domácích zase veselo. Movsisjan převzal balon a utíkal s ním k bráně a hezkou uličkou vyautoval hned 3 hráče Permu. Přihrávku převzal Tatarčuk, který si ale na vyběhnuvšího Chomutovského nepřišel. Do konce první půle toho již moc nepřihodilo, a tak se do kabin šlo za stavu 0:1.

Hráči byli možná ještě myslí v šatně a stav se opět měnil. V 48. minutě byl faulován Drinčič a sám se postavil k exekuci přímého kopu, vzdáleného zhruba 25 metrů od brány. Nikola vystřelil přímo na bránu a vysoký míč zapadl přímo pod břevno.

Domácí se po aktivním začátku dostali úplně mimo hru. Až v 78. minutě se do šance dostal Volkov, který z hranice pokutového území vystrašil Usminského, jeho přízemní střela prolétla jen těsně vedle tyče. Domácí i nadále pokračovali v obléhání svatyně Krasnodaru, avšak jejich snažení vyšlo naprázdno. Krasnodar se radoval z překvapivého, ale zaslouženého vítězství 0:2.

Autor: Jan Nápravník / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

jasná 2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele