21. kolo
20.09.2010 14:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Těrek Groznyj - Zenit Petrohrad 0:0

Zenit zaváhal na hřišti Těreku a Rubin ho tak stáhl na 4 body. Avšak hráči Petrohradu mají dva zápasy k dobru, tak nemusí zoufat. Groznyj se tak propadá do klidného středu tabulky.

Začátek byl vcelku poklidný, domácí i hosté si vyzkoušeli jaké to je překopnout branku, až v 19. minutě hlavičkoval rohu Bruno Alves mimo branku. První střelu na branku zaznamenal domácí Asildarov v 29. minutě, dostal se ke střele zhruba z hranice vápna, ale jeho spíše přihrávka Malafejeva nemohla vystrašit. V prvním poločase se toho moc nepřihodilo, Asildarovova střela nenašla cíl, jelikož Malafejev ho vychytal a na druhé straně neuspěl Danny, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu. Fotbal musel diváky nudit.

V druhém poločase se dlouho nic nedělo, až Asildarov v 62. minutě se odpoutal od Alvese a po prudké střele trefil tyč. Asildarov si nedal říci i v dalších minutách, v 72. minutě taky neuspěl. V 84. minutě mohli domácí konečně uspět. Po střele Georgijeva se míč dostal k Bracamontemu, ten ho poslal ještě na Essameho, ale jeho střelu z úhlu Malafejev vychytal.

Jelikož se toho v tomto nudném zápase více nestalo, tak se Těrek se Zenitem rozešli smírně 0:0. Vítězství si spíše zasloužili domácí, ale nebylo jim přáno. Zejména Asildarov byl nebezpečný. Klub z Grozného tak může sezónu v klidu dohrát a na poháry bude muset zaútočit asi až za rok.

Autor: Jan Nápravník / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele