28. kolo
13.11.2010 14:45 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Těrek Groznyj - Anži Machačkala 1:3

Anži nadále úspěšně uniká sestupové propasti a dokázalo si poradit s trapným Těrekem, který zcela evidentně vypouští konec sezony. Gólově se prosadil i Čech Jan Holenda.

Kdo čekal nějakou nudu, tak musel být překvapen, již začátek zápasu byl zajímavý. Ve 12. minutě dobře pálil Tagibekov, ale Godzjuk ho vychytal. O minutu později bylo veselo na druhé straně a hlavně v celém Grozném. Sadajev utekl obraně hostí a seběhl si doprostřed před vápno a vypálil ránu k tyči. Revišvili byl bez šance - 1:0.

O tři minuty později bylo vyrovnáno. Corajev kopal přímý kop a poslal míč na zadní tyč, kde nikým nehlídaný Holenda tečoval míč do branky - 1:1.

Aby to měla Machačkala ještě lehčí, tak byl po dvou žlutých faulech (minimálně o tom druhém by se dalo diskutovat) vyloučen Andrej Kobenko. Stalo se tak ještě v první půli. Mezitím se na hřišti nic moc důležitého nestalo, hrálo se především mezi šestnáctkami.

Začátek druhé půl byl ve znamení střídání, až v 62. minutě se opět po hlavičce radovali hosté. Tentokrát se trefil po centru Josan - 1:2.

A do třetice všeho dobrého, hosté se radovali o tři minuty později po třetím centru. Tentokrát ne hlavou, ale nohou. Gól vsítil Corajev - 1:3.

Kdo čekal nějaký tlak ze strany domácích, tak musel být zklamán. Zápas se pouze v poklidu dohrál a skončil zaslouženou výhrou hostí v poměru 3:1. Domácí jim to svou ostudnou hrou dost ulehčili.

Autor: Jan Nápravník / sport-express.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele