11. kolo
15.05.2010 12:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Lokomotiv Moskva - Amkar Perm 2:0

Fotbalisté Lokomotivu zvítězili na domácí půdě nad Amkarem. V prvním poločase krásnou střelou z přímého kopu vstřelil gól Alijev a po přestávce skvělou kombinaci železničářů završil brankou Maicon.

Soupeři začali zápas v rozvážném tempu. Hosté ale pomalu začali být aktivnějšími. Ovšem ani hráči Permi nezůstávali pasivními. Grišin jednou vyslal tvrdou střelu, že ji Guilherme neudržel a pustil na roh. Fedoriv pak donutil brankaře Loko po své dalekonosné střele spadnout na trávník.

Celkově se fanoušci nenudili. Mezi nimi ani návštěva z Anglie, útočník Roman Pavljučenko. V 16. minutě byl odpískán třicet metrů od brány faul. K exekuci se postavil Alijev. Brankář Amkaru nejspíš postavil špatně zeď a mistr standardních situací železničářů přímou střelou vstřelil gól.

Za chvíli se Amkaru přihodila další nepříjemnost, Popov se zranil a Rachimov musel střídat. Na hřiště vyběhl Kalašnikov. Permský klub pak mohl vyrovnat. Pejev dobře rozehrál standardní situaci. Guilherme musel zasahovat. O něco později hosté skórovali, ovšem z ofsajdové situace, čehož si rozhodčí všimli. Ke konci poločasu se jim zranil i druhý hráč, tentokrát Fedoriv.

Po přestávce mohli domácí zvýšit skóre. Alijev znovu střílel z přímého kopu, ale brankář Permi se vyznamenal. Amkar se snažil ze všech sil, ale hostům se nedařila závěrečná fáze.

To samé se dalo říct i o útočníkovi Lokomotivu, Syčevovi, kterému se vůbec nedařilo. V 67. minutě měl skvělou příležitost Vito a pak se Guilhermého snažil obehrát Burmistrov.

Domácí odpověděli skvělým útokem v režií Janbajeva a Syčeva. Druhý jmenovaný poslal krasný pas svému spoluhráči do šestnáctky, ale Kolomejcev na poslední chvíli dokázal odkopnout balón. V 75. minutě padl poslední gól zápasu. Skvělé zahrála opět dvojice Syčev-Janbajev a jejích kombinaci završil Maicon. Ve zbylém čase domácí kontrolovali hru a nedovolili Amkaru korigovat skóre.

Autor: Alexandr Mironov / gazeta.ru

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele