14. kolo
19.07.2009 14:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Amkar Perm - Lokomotiv Moskva 1:1

Amkar remizoval s Lokomotivem, domácí sice vedli, ale za hosty vyrovnal z pokutového kopu Syčev. S bodem jsou více spokojení domácí, kteří povětšinu utkání tahali za kratší konec.

První poločas patřil hostujícímu Lokomotivu V poklidném prvním dějství zvedla diváky nebezpečná hlavička útočníka Loko Syčeva, s níž si s problémy poradil Narubin. Další příležitost měl Dujmovič, který střílel nad z dorážky po povedené střele Charlese. Lokomotiv psal scénář utkání i nadále, několik minut před koncem prvního poločasu se zranil Sennikov a na hřiště šel debutant Beljaev. Kvůli zranění se střídalo i na domácí straně, Jeana Carlose nahradil William de Oliveira.

Druhý poločas začal šancí Pejeva, který z výhodné pozice střílel nad. Potom měl s vytvořením šancí opět větší plodnost Lokomotiv. Paradoxně však hosté inkasovali, Marek Čech špatně vyběhl proti centrovanému míči z rohového kopu a Sikimič jen nastavil hlavu a uvedl domácí publikum do extáze.

Radost v Permu měla krátké trvání. Pronikající Glušakov byl v pokutovém území Permu faulován a nařízenou penaltu kdysi vyhlášený kanonýr Dmitrij Syčev proměnil, svět div se, je to je první branka v této sezoně. S bodem se hosté nechtěli spokojit a útočili do poslední minuty, nakonec už ale branka nepadla.

Autor: Dominik Lupták / championat.ru

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele