4. kolo
01.09.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Wolverhampton Wanderers 0:1

Mizérie West Hamu pokračuje, družina Manuela Pellegriniho i po čtvrtém kole zůstává bez bodu. The Hammers předvedli proti Wolverhamptonu další nevýrazný výkon a když už to vypadalo, že se oba týmy rozejdou smírně, skóroval hostující žolík Adama Traoré.

Utkání nepřineslo zrovna atraktivní podívanou a dle průběhu zápasu by duelu zřejmě více slušela remíza. První zajímavá situace před brankou přišla již po čtyřech minutách hry, kdy přízemní ránu Felipeho Andersona zpoza vápna Rui Patrício vyrazil a včasným vyběhnutím zhatil i následnou dorážku Arnautoviće. Z dílny Wolves stojí v první půli za zmínku pouze střela Raúla Jiméneze z voleje kousek vedle.

Hosté si větší příležitosti vypracovali až po změně stran. Nejprve se proti střele Bonatiniho vyznamenal Lukasz Fabianski, ještě větší tutovka ale přišla o chvíli později. Rúben Neves v 79. minutě nádherně přenesl hru na rozběhnutého Matta Dohertyho, irský zadák zatáhl míč po pravé straně, načež našel v šestnáctce zcela volného Jiméneze, jenomže letní posila z Benficy Lisabon před malým vápnem místo zakončení zakopla o balón a z celé akce tak zakončení nevzešlo.

Klíčový moment zápasu nicméně nastal až v třetí minutě nastaveného času. Při relativně klidné rozehrávce Carlos Sánchez tak dlouho váhal, až ho o míč připravil napadající Neves. Přes Moutinha a Arnautoviće se pak balón dostal až k Adamu Traorému, jenž přišel na hřiště v 62. minutě místo Joty, a ten tváří v tvář Fabianskemu nezaváhal.

Wolves si tak připisují první vítězství po postupu mezi elitu. Naproti tomu West Ham bude muset urychleně něco změnit, pokud si nechce již na začátku sezóny zadělat na velké problémy.

Autor: Michal Kovalčík

Komentáře (14)

Přidat komentář
Theft90

1:2

Reagovat
OnlyWHU

2:1

Reagovat
OnlyWHU

Nemám slov. Loňská hrůza přes kopírák. Jsme jaloví a pak soupeři stačí jeden gól. Sestava v níž dva, tři hráči asi nemají co dělat, se bohužel tvoří za pochodu. Chybí výrazný tahoun dopředu a hráči, za něž jsme investovali ranec, jimi ani náhodou nejsou. Hrajeme strašně nervózně na náhodu. V závěru, kdy jsme měli soupeře z posledních sil zmačknout, jsme odehráli letargicky a k tomu ta šílená hrubka Sáncheze, který si za celý zápas pomalu nekopl.. A teď ten další los. Je mi strašně. Kdy se konečně vzpamatujeme? COYI!!!

Reagovat
duloig

WTF

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kolouch

Bez zajmu a nasazeni se vyhravat neda. Vic k tomu nemam co rict

Reagovat
duloig

Reagovat
duloig

Reagovat
duloig

Som na mobile a nejde mi odoslať príspevok. Tretí krát už sa mi to písať nekce

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja to napisu za tebe.Absolutni nezajem o hru skoro vsech hracu.Jedinej kdo se snazil byl Arnie.Skoro zadnej presing,nabehy 0,rozehravka 0 vsechno na nahodu.Nechapu to.Snad jestli nechtej hraci vystipat Pellegriniho,jinak nevim

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, co si o tom myslet. Nový trenér, mraky posil a výsledky žádné. Čekal jsem, že první dvě až tři kola potrvá, než se tým jakž takž sehraje a Pellegrini najde správnou taktiku, nicméně včerejší zápas ve mě skoro zadupal poslední zbytky optimismu. Pokud s Evertonem neuhrajeme ani bod, tak by měly v týmu nastat změny, nebo alespoň přijít opatření, která by donutila hráče podávat na hřišti rozumné výkony. Celá situace mě mrzí o to víc, že nás vede trenér, který podle mě není úplně špatný nebo tragický, ale u WHU zatím vymýšlí jen hlouposti.

Reagovat
OnlyWHU

Nechtěl jsem se hned v úvodu navážet do Pellegriniho, ale hra i výsledky jsou zatím tristní. Prostě to nefunguje. Myslím, že takhle na poslední chvíli překopat manšaft je jen pokus o šťastnou náhodu. Stará garnitura je pomalu na odchodu a nová se teprve poznává. Mezi nimi nevidím žádnou chemii. Tohle u tak zkušenýho trenéra nechápu. Absolutně i nechápu, že nechal v úvodu PL sedět často i na tribuně Cressvella a dal tak důležitý prostor Zabaletovi, Snodgrasovi a Fredericksovi. Chudák Jarmolenko lítá neefektivně po halvu, Noble a Wilshere nestíhají. Víc by měl hrát i Chicharito. Jsem příznivcem Ádriana, ale Fabi vůbec nezklamal. Arni je zatím nejlepší, ale bohužel příliš osamocen. Strašně chybí Lanzini. Věřím, že Andersonův čas přijde. Chtělo by se to chytit se překvapivým výsledkem, a srovnat si psychiku. COYI!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele