9. kolo
20.10.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AFC Bournemouth - Southampton FC 0:0

South Coast derby bez vítěze, bez gólu a bez zábavy. Bournemouth platí za kometku letošní Premier League, a tak je trochu zklamání, že v domácím utkání se Southamptonem nevyhrál. Za bod přitom mohl být rád, Asmir Begović se v bráně činil, aby zachoval remízový stav 0:0.

První poločas se nesl ve znamení nevyužitých možností. Smith ve vápně před bránou promáchl, Hojbjergův volej zblokovala obrana. Po půlhodině hry se opět zaskvěl Pierre Hojbjerg, jehož pas za obranu jako malinu sebral Charlie Austin. Ten si při úniku pohrál s Akém a obešel i Begoviće, jenže míč mu utekl za brankovou čáru do zámezí.

Takhle se pokračovalo i po změně stran. Když odbila hodina hry, uháněl střídající Stanislas po lajně, a pak dostal balón na Wilsona do šestnáctky. Zpětný pas sice našel Joshuu Kinga, ale ten při zakončení selhal.

Poslat míč razantně na bránu ale zvládá Hojbjerg, což potvrdil třeba famózní pumelicí proti Brightonu. Begović musel vytáhnout míč z jeho kopačky zpod břevna, v závěru zase dobře brankář domácích vystoupil proti Armstrongovi na hranici malého vápna.

V nastaveném čase nicméně měl i štěstí, protože nesprávně vyběhnul na Redmondův centr. Gabbiadini však hlavičkoval nad. Bournemouth tak nakonec mohl být za bod rád, protože sám si nic zvlášť nevypracoval - s výjimkou hlavičky Akého se McCarthy obešel bez výraznější práce.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele