31. kolo
10.05.2018 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

West Ham United - Manchester United 0:0

Manchester United si zajistil druhé místo v tabulce - v zápase, ve kterém byl nejzajímavější etudou škrtící konflikt Marka Nobla s Paulem Pogbou na půlícím kruhu. Dalším hrdinou utkání byl asi gólman West Hamu Adrián, který třeba proti střele Luka Shawa vytáhl výtečný zákrok. Hlavně díky němu skončilo klání bezbrankovou remízou.

David De Gea udržel v brance Man Utd už dvaadvacáté čisté konto v letošní sezóně, což je maximum od neuvěřitelného počinu Edwina van der Sara z ročníku 2008/09, kdy jich pochytal šílených 32. Na to poslední se španělský gólman ani moc nenadřel, i když už v sedmé minutě musel do koše sebrat zajímavý projektil Arnautoviće z hranice šestnáctky.

Největší šanci Rudých ďáblů viděli fanoušci na olympijském stadionu po dvaceti minutách, kdy Adrián nejprve vyrazil prudkou ránu Alexise, aby si pak poradil s dělovou dorážkou zmíněného Shawa. Ta by bývala zapadla přesně k tyči, nebýt jemné teče Adriánovy holeně, která míč vychýlila na tyč.

Letargickou druhou půli, v níž byli střelecky aktivní vlastně jenom Arnautović a Pogba, ozvláštnil souboj jako z Her o trůny, kdy Noble (čti Hora) div nerozmačkal obličej Pogbovi (čti Oberynovi). Oba kohouti však od sudího Mosse dostali jen žlutou kartu a po zápase už se s úsměvem objímali.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (26)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Kladivari potrebuji body

1:1 az se bude hrat

Reagovat
RadekVonCZE

Táhni měšťáku! Tady je ďáblovo!

Reagovat
smazaný uživatel

Tahni sam do pekel nejhlubsich

Reagovat
kolouch

S jistotou zachrany muzeme hrat v klidu. Verim, ze minimalne bod je v nasich silach. COYI

Reagovat
OnlyWHU

COYI!!!

Reagovat
OnlyWHU

Přesně před dvěma roky bylo skvělý loučení s Boleyn Ground: WHU - MU 3:2 (1:0) 10. Diafra Sakho, 77. Michail Antonio, 80. Winston Reid. A k tomu jsme jim rozhoupaly autobus! :-)

Reagovat
OnlyWHU

no tak dobře: rozhoupali :-)

Reagovat
Kuba94

ještě že tam je Moyes,jinak bych měl i obavy o výsledek,takhle to 0:2,musíme zvládnout

Reagovat
kolouch

Reagovat
Kuba94

bez utocnika to jde ovsem trochu hur

Reagovat
smazaný uživatel

Chtělo by to aspoň bod, ideálně těsná výhra třeba 3:2 nebo 2:1

Reagovat
duloig

Mne je dnes u prdele kto vyhrá,ja chcem dnes vidieť kopu krásnych gólov C O Y I

Reagovat
duloig

tak nič no

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
OnlyWHU

Smekám! Po výborným, zodpovědným výkonu je bod skoro málo. ADRIÁN!! , ale i celá defenizíva vč.dnes výbornýho Zabalety. Takhle hrát od prvního kola, jsme v horní polovině. A ještě k tomu 4:3 nad Rusáky! Škoda, že musím ráno vstávat :-). Teď ještě zopakovat proti Evertonu a konec dobrej, všechno dobrý. COYI!!!

Reagovat
kolouch

Reagovat
duloig

Adrian + Noble

Reagovat
kolouch

Noble u mě druhý zápas po sobě MOTM. Adrian by měl určitě zůstat. Myslím, že mu letos statistiky pokazila ta anabáze s golmany. Asi se špatně soustředí na výkon, když víte, že příště zase dostane příležitost protekční Hart..

Reagovat
OnlyWHU

Souhlas, Noble je můj oblíbenec, ze začátku sezony byl dost pasivní, ale teď se fakt překonává. S Adrim opory.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Po vcerejsku si davam dneska administrativni volno

Reagovat
smazaný uživatel

dkuji panove

Reagovat
kolouch

Dozadu dnes skvely vykon. Bod nam dava jeste sanci poskocit o par mist v tabulce, pokud porazime Everton. S ofenzivy moc nadseny nejsem. Lanzini stejne jako v minulem zapase nedal dopredu jedinou presnou prihravku. Mario nedurazny, lehce ztraci mice. A Arnautovic opet otraveny cely zapas.. Asi uz se kluci vidi na dovolene

Reagovat
OnlyWHU

Na ofenzívě musíme přes léto zapracovat. Vzadu máme dva stopery mimo hru a určitě jsme zapomněli na jednoho ze zachránců sezony Ogbonnu. Jako jedinej typickej stoper to neměl jednoduchý. V příští sezoně mohou být hráči jako Lanzini, Mario, Masuaku, Carroll v sestavě, ale klidně taky nemusí. Na Arnautoviče si pořád zvykám. Fakt je, že v něm je výbornej potenciál. Zvláště v posledních zápasech má ale bohužel lehce hvězdný manýry a s tím je potřeba něco dělat. Hrůza v tomhle směru teď jde z Carrolla. V minulosti to s ním ještě jakž takž šlo, teď se mi zdá občas mimo vlastní kontrolu. No, Moyese čeká hodně práce. Sympaťák Bilič mu toho nechal hodně k řešení. Nadějí je, že Moyes PL zná jak svý boty a je to pracant.

Reagovat
kolouch

To je pravda, Ogbonna byl letos nejlepší z obránců. V infu k zápasu s Evertonem jsem se trochu rozepsal o tom, co je potřeba udělat, aby se neopakovaly poslední dvě sezóny

Reagovat
OnlyWHU

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele